KAHRAMANMARAŞ / ANDIRIN - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Nis

Öğretmenini ve öğrencimizi tebrik ederim.

Ock

4.sınıflarda Eslim KARAKAŞ ve 2.sınıflarda Ahmet İbrahim MEYDAN'ı başarılarndan dolayı kutluyoruz.Öğretmenlerimize de göstermiş oldukları başarılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz genelinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında belirlenen sözcüklerle hikaye yazma ve anlatma yarışması yapılmıştır.Yarışmaya katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.Dereceye giren öğrencilerimizi de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Ara

En İyi Sözlük Tasarımı Okul birincisi 4-B sınıfında Elif Naz Çavuş'un yapmış olduğu sözlük seçilmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık Ayı afiş çalışmaları

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlama Etkinlikleri dolayısıyla balkon süsleme yarışması yapılmıştır.İlçe genelinde dereceye giren öğrencilerimiz Ahmet ÖKSÜZ ve Ahmet Melih TAHTA 'yı kutluyorum.

Nis

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı kardeş okullarımız olan; İstanbul Sultanbeyli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, İstanbul Sultangazi Yunus Emre İlkokulu, İstanbul Kartal Şehit Er Yıldıray Biroğlu İlkokulu yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan okul gazetemizi okumanızı tavsiye ederiz.